Home » "AFFICHES"

"AFFICHES"

is de titel van een groeiend aantal werken waarop in één of meerdere dragers foto's, schetsen en teksten worden verzameld en als een geheel bij elkaar worden gebracht. Het is voor mij een nieuwe vorm van een catalogus maken; inplaats van een boek groeit er een serie nieuwe werken die verhalen over mijn oeuvre, waarin zoveel mogelijk wordt opgenomen: tentoonstellingen, acties, performances, teksten, brieven, emails, correspondentie over het werk, juridische zaken(die zich ook voordoen), dat wat in verbinding staat met de kunstwerken en die weer met het leven. Deze werken worden ook regelmatig gepresenteerd zoals elk jaar op de jaarlijkse Salon van Arti. In de tentoonstelling "Vrijplaats bij MIJ", juni - okt 2019 waren ook een paar AFFICHES te zien.

 

Op deze pagina verschijnen een aantal AFFICHES die betrekking hebben op het langlopende reserveringsproject RESERVED#2050 (aanvang 2000).

Tot 2004 heette het RESERVATION-SERVICE. Het begon in 1978 in samenwerking met Jockel Heenes. Hij overleed in 2004.

De Reservation-service was vanaf 1983 niet meer actief in de openbare ruimte. Het had een andere weg genomen, via mailart.